resim
Gökhan İnler
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:İsviçre
  • 248
    felipe melo ile kiyaslanmamasi veya felipe melo'nun yerine dusunulmemesi gereken muhtesem box to box oyuncudur.

    orta sahada selcuk inan ve gökhan inler ikilisi bence felipe melo ve selcuk inan ikilisinden cok daha iyi katki saglar. galatasaray savunma anlaminda önumuzdeki sezon cok daha iyi bir takim olacak. kalede neleri cikaran muslera, chedjou, dany, semih, sol bek ve eboue ile gecilmesi zor bir takim olacagiz ki, su an sahip oldugumuz defans bile bu sezon bir macta 3 golden fazla yemedi. artik cok daha iyi basan bir takim olacagiz. rakibi sahasina hapsedip, uzaktan sutlar, karambol, iyi kenar ortalari derken rakibimizi mumkun oldugunca ezmeye calisacagiz.

    gökhan inler'i ben biraz tugay'in ingilteredeki haline benzetiyorum. tam bir mc. mc olarak defansa geliyor ama felipe melo gibi degil. ataga cikiyor ama lincoln gibi degil. yani selcuk inan'a cok benziyor oyunu ancak selcuk'tan iri oldugu icin selcuk kadar teknik degil. ama selcuk'tan fizik olarak ustun oldugu icin defansif anlamda cok daha basarili. uzaktan sutlari en az selcuk kadar, sneijder kadar etkili ve bu konuda melo'dan 2-3 gömlek ustun. uzun paslari basarili, melo kadar etkili pas atabiliyor ama ara paslarinda selcuk'tan iyi degil.

    orta sahada selcuk ve gökhan'i yanyana oynatmak demek, elimize sneijder, hamit, selcuk ve gökhan gibi uzaktan inanilmaz sutlar ceken bir 4'lu ile saldiracagiz, uzaktan atilan sutlarda gol bulma sansimiz melo'ya nazaran cok daha yuksek olacak demek.
    defansif anlamda hamit, gökhan ve selcuk birlikte melo'nun eksikligini hissettirmezler diye dusunuyorum. chedjou'da ön libero bölgesine yakin oynayip takim halinde yuklenmemizi kolaylastiracaktir.

    elimize selcuk inan veya melo'dan birini secmemiz gereken bir secenek sunuldugunda, buyuk cogunlugumuz selcuk inan'i secerdi. selcuk inan ile melo arasi bir oyuncu olan gökhan varken, selcuk'un yanina ikinci bir selcuk ya da melo yazmak cok dogru bir secenek olur muydu? tartisilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın