resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 566
    --- alıntı ---

    alınan seçim kararı sonrası galatasaray başkanı ünal aysal'ın listesinde kendine yer bulamayan asbaşkan adnan öztürk, trtspor'da katıldığı canlı yayın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    öztürk'ün açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

    "yeni yönetimde olmamam başkan ünal aysal'ın takdiridir. bu karara saygı duyuyorum.

    "ünal aysal dahil, kim bana 'adnan öztürk kurumsallaşmaya karşı' derse ona kahkahayla gülerim.

    "benim açımdan hiçbir sıkıntı yok. iki sene görevimizi layıkıyla yerine getirdik. şimdi bizim dinlenme zamanımızdır. yoruldum diyen altı tane arkadaş yine yönetim kurulu listesinde yer alıyor. bu durum yakın zamanda aydınlanacaktır.

    "yeni seçim kararı gereksiz ve zamansız bir karardı. fakat başkan ünal aysal uygun görmüş. yapacak bir şey yok.

    "fatih terim de benim üzüldüğüm şeye üzülüyordur. o da şampiyonluğun tadını çıkartamadı.

    "ünal aysal'ın bana başkanlık teklif etme gibi bir durum olmadı. ben sadece ünal aysal'ı aradım ve helalleştik. yönetim kurulu toplantılarında oldukça fikir ayrılığı yaşadığımız zamanlar oldu. ancak seçim gerektirecek bir durum yoktu.

    "başkanlık süresi ile ilgili mahkemeye gidecek olan kongre üyeleri var. abdurrahim albayrak için üzüldüm diyemeyeceğim. kendisinin dinlenmesi gerekiyordu. galatasaray camiası içinde kurumsallaşma diye en çok bağıran kişi benim.galatasaray'da engizisyon ve aforoz kültürü yoktur. hiç bir zaman da olamaz.

    "altı arkadaş yoruldum diyor. başkan da bu arkadaşlar yoruldu diye seçim kararı alıyor. sonra aynı kişiler yeni listede yer alıyor. galatasaray'ın içinde çekişme bitmemiş."

    --- alıntı ---

    http://tr.eurosport.com/...o3780938/story.shtml
App Store'dan indirin Google Play'den alın