• 11
    kendisini yeni tanıdım, bu da benim ayıbım. mehmet karlı galatasaray ve hasan kalyoncu üniversitesi öğretim üyesi. doktorasını oxford'da yapmış uluslararası bir hukukçu.

    mehmet karlı'nın 27 mart 2011 galatasaray mali kongresi'nde yaptığı konuşma http://www.youtube.com/...&feature=related "... galatasaray’ın değerleriyle oynanıyor… bakın, biz tevfik fikretler’in izinden giden bir kulübüz… hiçbir yönetimin karşısında el pençe divan durmadık, durmayız… arkamızda (yanımızda) kimse olmasa da tek başına ayağa kalkıp (iktidara) “j’accuse” diyebilecek insanlarız... idari, mali yanı bir yana sizleri ibra etmeyeceğim çünkü hayatını, sağlığını bu kulübe adamış özhan abimize laflar edilirken burada dik durduğunuz gibi duramadınız."

    oxford union'da israil dışişleri temsilcisi danny ayalon konuşmaya davet edildiğinde, filistin bayrağıyla cesur bir protesto gerçekleştirmiş. http://www.youtube.com/watch?v=iXPiFKC2z1A "savaş suçlusunuz', 'irkçısınız', 'irk ayrımcılığına dayalı bir devleti temsil ediyorsunuz' 'gazze'nin, gazze'de siviller üzerinde kullandığınız kimyasal silahların hesabini vereceksiniz', 'aynen miloşeviç, aynen karadzic gibi gün gelecek siz de yargılanacaksınız"

    gurdian'da yazısı yayınlanmış. http://www.guardian.co.uk/...ug/31/comment.turkey

    çok iyi bir hatip olduğunu düşünüyorum. açıkcası futbolla ne kadar ilgileneceğinden de şüpheliyim, çünkü siyasette önü açık birisi. zaten yedek üye. umarım adnan öztürk'ün ayrılmasıyla doğan aykırı ses boşluğunu doldurur. ttarena konusunda iktidar karşısında dik durmamız gerekecek. kendisi gibi düşündüğünü cesurca ifade edebilen insanlara ihtiyacımız var.

    allah utandırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın