resim
Gökhan İnler
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:İsviçre
  • 220
    bence kesinlikle yönetimin gündeminde. duyumcu filan değilim ama, her transfer döneminde en az bir kez isminin dillendiğine eminim. biz bu kadar konuşurken, hayatı takımın kadrosunu planlamak olan adamlar nasıl düşünmez?

    aslında napoli'nin hocası değişmeseydi, bu dönem kendisini alma ihtimalimiz artacaktı diye düşünüyorum. ama şimdi benitez'in gelmesi epey sekteye uğratabilir işi. adam gelecek, takımı görmek isteyecek, kamplarda oyuncuları deneyecek. inler'i yollanabilir görecek ve görüşmelere izin verecek. tabii taraftarımız o ara çıldırma, dilenme, yeni sezonun kadrosunu kurma, rakiplerin olası transferlerini görüp "ohoo çok geride kaldık" hezeyanlarına gark olma işlemlerini sürdürecek. haliyle yönetim inler ısrarından bir süreliğine daha vazgeçip tercihen yabancı bir ortasaha ile anlaşarak bizi kontenjan dehlizinin en dibine doğru itmek zorunda kalacak.

    hele bir de söylendiği gibi benitez meireles'i ısrarla ister ve bu uğurda inler'i takasta kullanırsa, o zaman fenerbahçe balı'nın saha içini aşıp, transfere de sıçramasına tanık olduk demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın