resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8623
    hakkında kısa ve net konuşmak konuşmak istiyorum. lafı dolandırmadan bir kaç şey söyleyip kenara çekileceğim.

    madde 1. arda turan galatasaraylıdır. galatasaray taraftarıdır.
    madde 2. mevcut kaptan elbette selçuk inan'dır ve öyle kalmalıdır. bu konuyu polemik yapmaya gerek yok, arda da selçuk'un olduğu yerde "neden ben kaptan değilim?" diyecek adam değil. (olası bir geri dönüş için söylüyorum.)
    madde 3. bir galatasaray taraftarı olarak senin, benim yer yer götümüzün başımızın nasıl oynadığı ortada. galatasaray yönetim kurulundaki insanların, tribüne liderlik iddaasında olanların, bir takım futbolcuların yaptığı hatalar ortada. diyeceğim o ki; beklentini yükseltme. bu da bu topraklarda yetişen, üstelik kuvvetle muhtemel senden benden daha az okumak ve düşünmek (bir eylem olarak, bilinçli biçimde düşünmek) fırsatı bulabilmiş bir çocukcağız işte.
    madde 4. emre belözoğlu ile arkadaşlığı beni de rahatsız ediyor ancak buradan yürüyüp işi sürekli "fenerbahçe'ye gidecek işte! bak görürsün, gidecek de gidecek!" demek raddesine sürüklemenin lüzumu yok. herkes yanlış insanlarla yakınlık kurabilir. bu ihtimali bertaraf etmenin tek yolu yalnız kalabilmektir.
    madde 5. aslolan galatasaraydır! bu nedenle yabancı kısıtı olan ligimizde, galatasaray taraftarı olan arda turan dönüp o formayı sırtına geçirirse bu başkanın ve teknik direktörün galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda verdiği bir karardır.

    lütfen arda turan ile ilgili yorum yaparken bu beş maddeyi aklımızda bulunduralım.

    saygılar, sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın