resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1061
    fenerbahçe'nin almayacağı futbolcu. hem eskiden trabzonspor ve galatasaray'da oynamış olması, hem de gol kaçırmakla ünlü olması yüzünden almazlar. malum fenerbahçe seyircisi asla verilen mücadeleye bakmaz, gol kaçırana ana avrat düz gider.

    peki neden umut'u fenerbahçe istiyor haberleri çıktı? bunun cevabı da net, aziz yıldırım öyle istedi. alper potuk transferinde kendince bize çalım atmak için gözden çıkardığı paranın acısını çıkarmaya çalışıyor.

    http://www.ajansspor.com/...;utm_source=Facebook

    bu haberden de görülebileceği üzere takımımıza 1 milyon euro zarar ettirilmeye çalışılıyor. 1 milyon sorun değil, gerekirse 10 milyonu da gözden çıkarır bu kulüp, 100 milyonu da, ancak bizi farklı kılan şey prensiplerimize sadık kalmak ve kimseye ederinden fazlasını vermemektir. uefa kupasından sonra bu bize unutturulmuştu, ancak ünal aysal'ın gelişi ve fatih terim'in dönüşüyle bunu yeniden hatırladık.

    alper potuk transferinde de müthiş bir duruş sergiledik. belki oyuncuya 200, kulübüne 500 bin euro daha versek alper bizim olacaktı, ancak hem zarar edecektik, hem de aziz yıldırım'ın amacına ulaşmasını sağlayacaktık. müthiş bir duruş sergiledik ve bir anda geri çekildik. fenerbahçe de alper'i almak zorunda kaldı. asıl çalımı biz attık, azıcık aklı olan da bunu görür.

    burada da burak'tan sonra en iyi türk forvet kendisi, kaptırmamalıyız diye gaza gelenler olmuş. bu mudur yani sebebi? bana göre hakan balta da en iyi türk sol bektir, ancak kendisini bu takımın sol bekinde görmek bana kabustayım gibi hissettiriyor. e bu nasıl olacak? umut bulut takımımızın rotasyonunda yararlı olabilen bir futbolcu, 2012-2013 sezonunda bunu gösterdi. özellikle sezon başında ligde takımımıza puanlar kazandırabilir, ancak aziz başkan sana çalım attı demesinler diye 1 milyon zarar edeceğin bir futbolcu mu? hayır değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın