resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8588
    bana galatasaray taraftarının bir türlü akıllanmadığını gösteren oyuncudur. arkadaş ne arda travması olmuş bizde. medya nasıl hipnotize etmiş beyinlerimizi.

    önce derin bir nefes al, bir kaç saniye bekle, bekle ki içine çektiğin oksijen beynine ulaşsın, zihnin açılsın. yaptın mı? tamam. şimdi şöyle azıcık yukardan bak olaya. ne görüyosun?

    aziz yıldırım'ın yabancı politikası ne? sınırı korumak. neden? çünkü o da biliyor ki galatasaray'ın alacağı kalitede yabancılar fenerbahçe'ye gelmez. ama söz konusu türkiye oldumu parasını bastırdığı hemen her adamı alabilir. misal alper potuk.

    peki bu sezon galatasaray arda ile ilgileniyor mu? evet ilgileniyor. arda konusunda fenerbahçe'nin şansı var mı? hayır yok. peki galatasaray'ın var mı? evet var. fenerbahçe medyası ne yapıyor bu durumda? parmağını iki kere şıklatarak hipnotize ettiği beyinleri harekete geçiriyor. yine bir arda haberi. hem de fenerbahçe'ye transferi ile ilgili. amaç ne? tepki oluşturmak. bu tepki neye yarayabilir? birincisi arda'nın transferini engelleme ihtimali var. ikincisi transferin önüne geçemese bile galatasaray içerisindeki arda travmasını canlandırmanın başlangıcı. görürsün. arda galatasaray'a transfer olur medya haftada bir uydurma arda haberi servis eder. bizi karıştırmaya çalışırlar. hah işte sen bu numaraları yediğin sürece de sol bek olarak hakan balta'ya katlanmak zorunda kalırsın yada melo'dan vazgeçersin. türk pasaportlu alınabilecek 3 tane iyi oyuncu kaldı piyasada. nuri, gökhan inler ve arda.

    şimdi güzel kardeşim fenerbahçe'nin uefa'da şike ile hala başı ciddi derecede belada. uefa gitti bir de üzerine federasyon gereğini yapamazsa ben yaparım diye karar aldı. gökhan ve nuri buraya gelirler de fenerbahçe için gelmezler. e arda konusunda da şansları yok. daha doğrusu şu saatten sonra avrupa'dan kaliteli oyuncu almaları şike mevzusu tamamen kapanana kadar neredeyse imkansız. o yüzden bu çirkin oyunlarına devam ediyorlar. istiyorlar ki kadro kalitesinde farkı daha da açmayalım. federasyon desteği ile belki bizimle rekabet edebilirler. tüm vizyonları ve transfer stratejileri bunun üzerine.

    benim anlamadığım da galatasaray taraftarı. hala ve hala 3 tane pis adam parmağının ucunda manipule edebiliyor bizi.

    arda fener'e gitsin isterim diyenden tut da, arda emre ve sinan engin'le arkadaş olacak karakterde bir adam diye öküz altında buzağı arayanına kadar.
    arda en fazla bir sene daha atletico'da oynar. atletico madrid'den de ya türkiye'de galatasaray'a gelir ya da avrupa'nın sayılı takımlarından bir tanesine transfer olur. bunu böyle kafana sok güzel kardeşim.
    o 66 numara gelsin, 10 numara gelmesin mevzusunu da unut. medyanın kafana soktuğu bir ilüzyon o. futbolu numaralar oynamıyor. formayı giyen adam oynuyor. sen arda'yı bam üçlüsü, saçma sapan kaleci ve defans oyuncuları ile oynatırsan başarı bekleme. arda'yı değil messi'yi de oynatsan, drogba'yı da oynatsan bekleme.

    bak gördün mü sinirlendim işte. daha dicek bir kaç şeyim vardı ama hem ben sinirlendim hem de çay demlendi gidiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın