resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 1038
    alinabilecek en iyi turk futbolcusuydu bu sene. fenerbahce'nin takasta kullandigi orhan sam ve henry bienvenu'ye verdigi bonservis uzerinden fiyatlandirmamak lazim. bugun bu iki futbolcuyu satmaya kalksa ikisinden elde edecegi gelir maximum 3 milyon eurodur ki bence o kadar da degildir. elinde kullanmadigi ve pek bir degeri de kalmamis iki futbolcusunu turkiye'nin suan icin en buyuk potansiyeline sahip turk futbolcusu icin kullanmis olmasi oldukca mantikli.

    bu transferde sacma olan seyler yok mu peki? tabi ki var. oncelikle fenerbahce'nin gecen sezon 5milyon euro'ya alacagi bir oyuncuya trip atip, hatta dolayli yoldan "karaktersiz" damgasi vurmasi ve bir sene sonra butun taraftarinin bu futbolcuya ana-baci sovdukten sonra iki tarafin da birbirlerine daha uzlasmaci olarak masaya oturmasi nerden baksan bir komedi filmi. bu komediye ek olarak fenerbahce'nin alper potuk ile ilgilenmedigini resmi sitesinden henuz kisa bir sure once yayinlamis olmasina ragmen bu transferi yapmasi ayrica enteresan!

    isin galatasaray tarafindan bakilirsa transfer icin belirlenmis prensiplerinden vazgecmemek guzel bir tavir. elindeki ortasahada kullandigi ve ortalama 3-4 sene kullanabilecegi turk futbolcu sayisi ve kalitesi hic de az degil. selcuk inan, hamit altintop, yekta kurtulus, emre colak ve hatta son bir sansi kaldiysa engin baytar ortasahada galatasaray'in kullanabilecegi turk alternatifler. bu sezon veya gelecek sezonlarda gokhan inler, nuri sahin ya da ismini henuz bilmedigimiz fakat arastirmalar sonucu bulunabilecek gurbetci futbolcu transferi de secenekler arasinda.

    sonuc olarak fenerbahce dogru bir transfer yapmistir ancak etik degerler falan dinlemeden yapmistir bunu. sadece galatasaray'a karsi degil, kendi kendisine ilan ettigi sebepleri de cignemis, fenerbahce taraftari da ana-baci sovdugu bir baska futbolcuyu daha tribune cagirip yumruk havaya diye bagiracaktir simdi. galatasaray ise sampiyon olacaksa yine olacaktir ancak alper potuk'tan cok daha onemli bir yonetim ici sikintilarini asmasi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın