resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 41
    türk sporu böyle adamlardan kurtulduğunda başarıya kavuşacaktır.

    açıklamaları, tarzı, uslubu ıvırı zıvırı aziz yıldırım'ın lacivert'i olduğunu fazlasıyla gösteriyor. bu adamlar'ın ''spor'' da yeri yok. bir spor kulubu baskanı örnek olmalıdır, efendi olmalıdır, nerde ne zaman ne söylenmesi gerektiğini bilmelidir. kahvedeki mehmet efendi gibi konuşamaz, sevinirse bir başkan, üzülürse bir başkan, kızarsa bir başkan gibi davranmalıdır.

    hacıosmanoglu bulundugu camianın gücünün farkında evet ama bunu doğru kullanırsa başarılı olabilir, ama görünen o ki fazlasıyla yanlış kullanıcak. kışkırtıcak, sinirlendiricek, gaza getirecek ve fazlasıyla zorlayacaktır. bu da türk sporuna, türk futboluna, türk halkına fazlasıyla zarar olacaktır.

    profesyonelleşmeye adım attığımız bu zamanlarda, kendisi gibi amatör kulup yöneticeleri bizi ileriye değil geriye götürür. bugun aziz yıldırım'a sallar, yarın galatasaray'a sallar o zaman buralar şenlik alanına döner.
    nefret tohumu biçmenin hiçbir anlamı yoktur, bundan herkes zararlı cıkar.

    burdan niyetle kimse bana gelip '' napsın, haksızlığa karşı sussun mu ! '' diye düşünmesin, ben bunu söylemiyorum sadece, bir spor kulubu başkanına yakışacak cümleler sarfetmesini, aklına gelen herşeyi söylememesini, 3-4 kere düşünmesini tavsiye ederim kendisine,

    başarılı olacağına da gram inanmıyorum, ortalığı karıştırıp yıkılıp gidicektir. ben kişisel olarak böyle adamlardan nefret ediyorum. bunların aga babasıda aziz yıldırım'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın