• 14882
    "londra harika bir şehir, buradaki atmosfer, karşılaşma harikaydı, sonuç dışında. nasıl yenildiğimiz önemli değil, önemli olan kaybetmiş olmamız. futbolcularım çok iyi iş çıkarttılar. onların ne kadar önemli bir iş yaptıklarını onlara anlatmam birkaç saati alabilir. bugün kazanabilirdik, yine de kayda değer bir rakip olduğumuz anlaşıldı. sadece skor bok gibiydi. geri kalan her şey muhteşemdi. tatile ihtiyacımız var fakat transfer marketinde aktif olacağız ve seneye de bu rekabetin içinde yer alacağız."

    "bayern münih ve jupp heynckes'i tebrik ediyorum. doğru oyunu oynadık ama maçın sonunda her şey bayern'in istediği gibi gerçekleşince maçı kazandılar. oyuncularıma ileride buraya tekrar geleceğimizi söyledim. belki wembley'e değil ama finale bir daha yükseleceğiz. 2 sene sonra final berlin'de oynanacak. belki de şampiyonlar ligi finali'ne geri dönmek adına iyi bir yer olacak."

    "kafamızı kaldırıp önümüze bakmalıyız. kadroya takviye yapmamız gerekiyor çünkü oyuncularımızı isteyen başka takımlar var."

    (bkz: jürgen klopp)
App Store'dan indirin Google Play'den alın