• 14866
    "iş disiplini yüksek, sakatlık-ceza sorunu yaşamıyor. iyi top kullanıyor, hücumu seviyor, ama çok risk alıyor. dany ile iyi bir ikili olmaları zor çünkü stilleri benziyor. eğer melo transferi olumsuz sonuçlanırsa, terim onu ön liberoda da değerlendirebilir.
    galatasaray bence tam aradığı tarzda bir stoper buldu, çünkü terim’in geriden kurmak istediği oyun için çok uygun yeteneklere sahip. ağırlıklı olarak sağ stoper oynuyor, bu yüzden semih tandemin soluna kayabilir. bence o da doğru bir karar olur, zira trabzon maçı gösterdi ki riera, yanında semih olduğunda daha güvenli çıkıyor.
    sert bir stoper olmasına rağmen lille’de fazla sakatlık yaşamamış: bir kez kısa süreli uyluk problemi olmuş, birkaç kez sağ kalça adalesi sakatlığı var. sezonda 40 maç hazır olan bir adam. duran toplarda lille’in en büyük silahı olmuş, son iki yılda attığı 10 golün 9’u duran toplardaki kafa vuruşlarından gelmiş.
    eğer dany bu yıl manchester ve real maçlarındaki oyunlarını daha sık tekrarlarsa ya da terim, melo sorununu çözemezse son seçenek olarak chedjou’yu ön liberoda düşünebilir. yani chedjou, galatasaray’ın hem savunmasına hem de orta sahasına derinlik katabilecek başarılı bir transfer. hatta bu yıl egemen, bekir, sivok’un yaptığı maç kazandıran katkıları galatasaray’ın hemen hiç bulamadığı düşünülürse chedjou ofans için bile sevindirici bir hamle."

    uğur meleke*
App Store'dan indirin Google Play'den alın