resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3254
    alper potuk'u almadığı için eleştirilen başkanımız. 22 yaşında daha tam kapasitesiyle oynamayan sadece gelecek vaadeden bir oyuncuya 6-7 milyon euro vermek oldukça mantıksızdı zaten. türk futbolcular 25'ine gelmeden tam kapasiteye ulaşamıyor. selçuk inan bile 25-26'dan sonra parladı.

    şunu artık kabul etmeliyiz, biz mario götze gibi draxler gibi oyunculara sahip olamayız ülke olarak. adamlar 18-19 yaşında üst düzey futbol oynuyor. alper potuk ne yapmış da 6.2 milyon euro artı 2 oyuncu ediyor.

    ikincisi erken seçim kararı almısı eleştiriliyor. bence oldukça mantıklı bir hamle. seneye zaten seçim olacaktı ve o seçim beklenseydi belki karşısına daha güçlü adaylar çıkacaktı ya da misyonunu tamamladığını düşünüp çekilecekti. ama şimdi gireceği seçim de çok daha güçlü bir yönetimle başkan olarak devam edecektir ve 3 yıl daha başımızda olacaktır.

    burak yılmaz hakkında basında satılacağı yönünde iddialar çıktı. 50 milyon euro veren çıkarsa satması gerekir. aksi takdir de burak yılmaz bu sezon bize zaten 30-40 milyon euro kazandırdı şampiyonlar liginde attığı gollerle. arda'yı göndermesi büyük hataydı. burak'ı yollayacağını zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın