resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3519
    5 kuruşa satılmasını temenni ettiğim futbolcu. çünkü adam ligde gol kralı oldu, şampiyonlar ligi'nde sekiz gol atıp takımı sırtladı, galatasaray'ın level atlamasındaki en büyük etkendi; gel gelelim bazı kafalar onu hala sahiplenemedi gitti.

    başardıklarından çok başaramadıklarına, geliştirdiği yönlerinden çok henüz geliştirmeye fırsat bulamadıklarına, attıklarından çok kaçırdıklarına takılıp durdunuz. gollerini sıralayıp takımı üst turlara taşırken bile cılız seslerle eksilerini de yalan güzellemelerinizin arasına sıkıştırdınız. iki maçta gol atamayınca da o cılız sesler, naralara dönüştü.

    burak'a işte böyle davrandınız. eksiklerinin herkesten fazla farkında olan burak'a. eksiklerini bildiği halde tembellik yapanlardan olmayan, durmadan çalışıp onları birer birer gideren burak'a. yurdum insanında en nadir bulunan özelliğe, elindekiyle, kazandıklarıyla yetinmeyip, hep daha iyisini isteyen burak'a. ligde on puan farkla şampiyon olan takımın gol kralına. şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynayan takımın sekiz gollü futbolcusuna...

    şimdi diliyorum ki beş kuruşa satılır burak. çünkü sizin gözünüzdeki değeri bu. ama eminiz, o zaman da en çok siz çıkıp yaygara yapacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın