resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 941
    bırakınız bu açıklamaları sözlük;
    yok " o kaybetti " yok halil ünal " sözünün eri değilmiş "vs edebiyatını. halil ünal oturup ya ben bir gs'ye pislik yapayım diye mi düşünüyor? haklı veya haksız kulübünün menfaatini düşünüyor. kurallara aykırı birşey mi yapıyor -hayır, etik değerlere aykırı birşey mi yapıyor - kısmen evet. fakat halil ünal lan bu? nasıl böyle birşeyi bu adamdan beklemezsin! anlaştın madem yaparsın ön protokol olur biter veya bağlarsın sağlam hukuksal bir zemine olur biter.
    alper potuk kaliteli bir futbolcu ve bence fb bu işi yaparak ciddi anlamda mantıklı bir iş yaptı.acı ama gerçek!kabul etmek gerek.
    yönetime gelince: ünal aysal "fb ile açık arttırmaya girmeyeceğiz" nedir yahu?ne kadar sevmesekte istemesekte endüstriyel birşey artık futbol ve kuralına uygun oynamak zorundasın.
    birde şu ihtiyacımız yok vs entrylere hastayım;eminim münih'in mario götze'ye çok ihtiyacı vardı. o yüzden 38 milyon euro verdi. sonra hamit ile karşılaştırmalar vs. hamit'in yedeği kim: yekta! kötü mü değil ama yeterli mi, soru işareti. alper demek eğer iyi değerlendirilirse gs için 10 yılda çok önemli bir ortasaha alternatifi demek!
    sonra şu fb'yi tercih ederek çok yanlış yaptı vs konusu. cevabı çok basit: bize ne?burda konu fb de harcanıp harcanmayacağı değil, gs'de olsa idi bizi nereye taşıyabilirdi?
    tabi burda girilen entryleri eleştirmek değil amacım. amacım alper'in kesinlikle takıma kazandırılması gerektiğini ifade etmek. halen vakit varkende gidip ikna edilmesi gerektiğine inanıyorum. hee altyapında vardır 2 tane alper getirir koyarsın takıma...
    melo'nun bonservisini alma, alper'i fb'ye kaptır vs, farkında mısınız bilmiyorum ama bu takım fatih terim sayesinde buralarda. gönderin fatih terim'i bakın seneye girebiliyor muyuz ilk 3'e.
App Store'dan indirin Google Play'den alın