• 3210
    galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını kamuoyuyla paylaştığı alper potuk'un fenerbahçe'ye transfer olasılığının yükseldiği şu dakikalarda bu durumu çalım yemek olarak algılayan taraftarların da olduğu topluluk.

    özellikle şu 3 temmuz şike sürecinde de meydana çıktı ki basın yoluyla galatasaray karşıtı lobi oluşturma çabaları fenerbahçe'nin aziz yıldırım'la beraber kazandığı bir gen artık. şike meselesinin gündemi düştükten sonra tekrar bu icraatlara başladılar; stoch'taki gibi, beşiktaş'ın topuz'undaki gibi.. eğer her iki tarafın da yaptığı bu 'şerefsizlik'i 'çalım' olarak algılayanlar var ise vay halimizde.. vay türk spor izleyicisinin, vay böyle düşünen galatasaray taraftarının haline.. hala daha, bu tongaya düşüp gaza gelen varsa, bu durumdan ötürü yönetimi suçlayacak mideye sahip insanlar varsa buradan söylüyorum ki; ne şikeye, ne satılmış kalemlere herhangi bir hukuki/sosyal ceza uygulanmaması taraftarı olacağım. çünkü müstahak diye bir şey var literatürümüzde.

    gözü rekabet hırsıyla dönmüş, iradesini kaybetmiş insanların sinir hali geçene kadar düşünmemesi gerektiğini öneriyorum. zira can sıkıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın