• 1119
    değerli sözlük yazaları

    artık ne olur kendi düşüncenizi haklı çıkartmak için bi tutam metin oktay centilmenliği ve fatih terim hırsı serpiştirmeyin. alakalı alakasız her düşünce savunma konulu entrylerin sonunda metin oktay görmeye başladık. örnek:

    hıdı bıdı şöyle böyle zart zurt. metin oktay'dan biz böyle gördük.

    yada ;

    ıvır zıvır laps laps. ben metin oktay'ın galatasaray'ını tutuyorum.

    biz servet çetin'in galatasaray'ını tutmuyoruz dilo biz de onu tutuyoruz.

    biri spor yazarlarının 'biz kazanacağız' ı için aslında çok şekeyler demiş. öbürü gelmiş hadi oradan onlar iki yüzlü demiş. beriki gelmiş ilk adamın yazısı için böyle düşenmeyen yanlış takımı tutuyor deyip hoop sonuna metin oktay eklemiş. ulan ne alaka ? adam alt tarafı ben spor yazarlarının iki yüzlü olduğunu düşünmüyorum demiş. bu sadece bir örnek.

    alakasız alakasız şeylerin sonuna metin oktay eklemek o düşünceyi doğru yapmaz. alakalı konular da ise tamam hepimiz seviyoruz ama hepimiz onun kadar centilmen değiliz. kişilik meselesi bu. o kişilikte değiliz diye tutmayalım mı bu takımı ölek mi biz napak ? herkes senin kadar üstüninsan değil arkadaş. bırakın metin oktay'ımız hiç görmeden sevdiğimiz aşkımız olarak kalsın. saçma sapan şeylerin sonuna ne olur metin oktay eklemeyin. artık sıkmaya başladı.

    azalarak bitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın