resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 785
    önünde iki tane harika rol model var. birisi selçuk inan, diğeri de burak yılmaz. ikisi de geldikleri sezonun en iyi yerli oyuncularıydı ve tercihlerini galatasaray'dan yana kullandılar. alper potuk da sezonun en göze çarpan yerli futbolcusuydu ve görüntüye göre o da tercihini galatasaray'dan yana kullanıyor.

    evet gelelim rol modelliğe. söylediğimiz gibi selçuk ve burak galatasaray'a gelmeden önce de kaliteli isimlerdi fakat galatasaray'da geçirdikleri kısa süre içersinde güçlü bir karakter koyabilip kalitelierini üst seviyeye taşıdılar. ikisinde de inanılmaz bir çalışma ahlakı var. sürekli mevcut yeteneklerinin üzerine bir şeyler koymaya çalışıyorlar ve koyuyorlar da. ikisi de henüz bir skandalla medyada yer almadı. zaten alacak karakterde oyuncular da değiller.

    alper potuk'un yetenek sorunu yok. maşallah yetenekli çocuk. ama klasik türk futbolcusunun ortalama mental sorunlarını baz alırsak galatasaray'da başarılı olma ihtimalı ne yazık ki düşüyor. hele "büyük takıma kapağı attık artık olay bitmiştir" moduna girdiği an geçmiş olsun demektir.

    yani tüm olayı kendi kafasında bitiyor. gelsin selçuk ve burak abisini kendisine örnek alsın, sezon içinde kateteceği yolla sezon sonunda geldiği noktaya kendisi bile inanamayabilir. zira fatih terim gibi bir şansa sahip. her futbolcuya nasip olmaz böyle bir şans. daha da önemlisi, hatta en önemlisi, bu forma herkese nasip olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın