resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 778
    gelişiyle birlikte, ünal aysal'ı durdurmanın tek yolunun yabancı sınırını azaltmakta gören şikecileri derin bir çelişkiye itmiş yetenekli futbolcu.

    şu an yerli kalitemize yaklaşabilecek herhangi bir takım yok. selçuk inan, burak yılmaz, hamit altıntop, semih kaya ve alper potuk. bizde bunlar var. yanlarına koyacağımız beş yabancı + iyi bir avrupalı yerliyle, ki bu yabancıların kalitesine yaklaşabilen rakibimiz de yok, gayet de ligi süpürmeye devam ederiz.

    kısacası sevgili fenerasyon, zaten en iyi yerliler bizde, ıkın ıkınabildiğin kadar.

    ancak bizim asıl hedefimiz şampiyonlar ligi. en büyük kupayı kaldırmak için o seviyede oynayan yabancı yıldızlara ihtiyacımız var.

    kısacası yabancı sınırının düşürülmesi, kısa vadede bizim için avrupa başarılarının gecikmesi anlamı taşır. arttırılması, içeride dışarıda önümüzü açar.

    çubuklular içinse sınırın azaltılması, zaten sürünen yerli kaliteleri düşünüldüğünde bizle olan rekabette iyice sıkıntıya girmeleri demek. sınır mevcut durumda kalır ya da yükseltilirse de, alıp alabilecekleri en iyi yabancı tombalacıyla bidon seviyesinde. ayrıca uzun vadede, aklı başında hiçbir yerli yetenek de fatih terim'in takımı dururken aykut kocaman'ın takımını tercih etmez. alper potuk örneğinde olduğu gibi...

    kısacası, alper umarım parçalıyı giyer. selçuk ve burak gibi, fatih terim'le birlikte seviye de atlar, bu takımın efsanelerinden olur. o zaman başkaları düşünsün yabansı sınırını...
App Store'dan indirin Google Play'den alın