• 6626
    kurallara uyması halinde 'herkesin' yazar olabildiği, dolayısıyla her 'tür' taraftarla karşılaşmaya alışkın olunması gereken sözlük.. aynen trafikteki gibi.. fakat ben de aynen trafikteki gibi sessiz kalmak yerine , tepki verenlerdenim..

    http://www.youtube.com/watch?v=RZ28u7_eF5I

    bu görüntüdeki küfürleri savunanlaradır lafım;

    (bkz: galatasaray taraftarı/#1248515)

    sonuna kadar, noktasına virgülüne kadar arkasındayım. hatta daha fazlasını yazacaktım ama vakit ve koşullar elvermedi. yani okurken kendine hakaret edildiğini hissedenler 2-3 kat fazla hissetsin çünkü amacım buydu..

    entryde kapalı olarak saydırma yok, açıkça söylüyorum:

    eğer bu pisliği tüm galatasaray taraftarı savunursa, herkes bir yana, ben bir yana..

    juppderwall, revnacon, mclaren, gs1905gd, idrisk gibiler bir yana, 23 nisancılar! , anneler günü severler! bir yana..

    neymiş? masumca söylenen sözlermiş onlar.. anneye, çocuğa ağız dolusu küfür 'masumca' imiş.. sokakta karşısına çıkıp argo konuşsan kavga çıkartacak adamlar diyor bunu.. en küçük bir küfrün bile taraftarı değilim, yanımda maç seyredip kendi oyuncusuna küfreden çok adamı uyarmışlığım vardır.. ama bu başka.. ortada ne maç var, ne bir tahrik, ne rekabet, ne de rakip.. adamlar yaşam felsefesi haline getirmiş, bağıra bağıra (hayvan gibi demiştik, özür diliyorum) hayvanların bile haya edeceği şeyleri söylüyorlar.. 'futbol' buymuş, 'sokak' buymuş.. futbolunuz da batsın o zaman, sokağınız da!

    ayrıca şahsıma 'açık açık' cevap verenler olmuş.. o tür cevapları biz 'terbiyesizlik' olarak nitelendiriyoruz.. kendini küfür etmeden ifade edemeyenin, göz yaşını nerede döktüğümüzü açıklamasını da beklemiyorum..

    ek: entrysi silinen tamath'ın ceza almadan yırtması ayrıca hoşuma gitti.. bu sayede 'kalitesini' insanlar önünde daha çok sergileyebilir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın