resim
Carlos Andrade Souza
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 75
    başkan ne dedi? fatih hoca istiyor. ben oyuncuyu 2 maç izledim dikkatimi çekmedi yalan yok ama videolardan gördüğüm adam elimizdekinden farklı bir türde sol bek. fuleli oyuncu.

    bizim elimizdeki riera düz bir sol bek. dünyadaki pek çok sol bek gibi. artıları neler? futbol aklı, tekniği ve soğukkanlılığı. adam sol bek değil ama sırıtmadı hatta takımımız adına sezonun en iyi 3-4 isminden biri. zerre ironi yok misal riera coentraodan falan daha iyi oyuncu. coentraonun oynadığı real madrid te oynar. hatta bu örnekler artırılabilir. dünya sol bek piyasasında iyi isimlerden bizim ispanyol. eğer gidip coentrao vb sol bekleri alacaksak hiç risk almadan takımda tutulmalı. orjinal mevkisi sol bek değil diye yerine adam alınmamalı. riera'dan iyi sol beklere bakığımızda evra, marcelo, clichy gibi isimleri sayabiliriz. işte bunlar fuleli oyuncular. önlerindeki boşluğu süratle geçip çalım atarak hücumları hızlandıran ve takıma hareketlilik getiren oyuncular.

    şimdi en başa dönelim. gelecek sene ne oynayacağımız ne yapacağımız hakkında hiçbirimizin fikri yok. fatih hoca biliyordur.. fatih hoca carlinhos'u istiyorsa fuleli oyuncu sınıfından olduğu için istiyordur. demek ki gelecek sezon planlamasında ve takımın oyun anlayışında öyle biri lazımdır. yoksa sanmıyorum ki carlinhos bizim ilk sene burun kıvırdığımız riera'dan iyi olsun. benim eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın