• 51
    kendisiyle ilgili gereksiz bir bilgi kirliliği oluştu. sanki ilgili tweet'leri yeni yazmış gibi bir algı yaratılıyor ve ona göre yorumlar yapılıyor. bu kadın ilgili tweet'leri (sabri, emre, engin, fenerbahçe vs.) bundan bir sene önce atmış. kendisi ise galatasaray'da 2012 aralık ayında göreve başlamış. yani yazdıkları göreve başladığı dönemden öncesine denk geliyor.

    eğer fenerbahçeli olması ve yazdıkları önemliyse; burada öncelikli olarak suçlu kendisi değil, kendisiyle ilgili ayrıntılı araştırma yapmayanlardadır. kendisinin suçlu olduğu tek konu ise galatasaray'da göreve başladıktan sonra eski tweetlerini silmeyi akıl edecek profesyonellikte olmamasıdır. olay ortaya çıktıktan sonra da apar topar kapadı hesabını zaten.

    sanki tweetleri yeni atmış gibi linç edilmesini anlamsız buluyorum. o zaman sormazları mı neden işe aldın diye?

    ayrıca kendisiyle ilgili takdir elbette fatih terim'dedir.

    ekleme: sözlükte yazıldığı üzere http://www.galatasaray.org/altyapi/haber/9710.php şöyle bir şey de varmış. yani bu da demek oluyor ki, çok daha önce başka bir pozsiyonda da kulüp içinde yer almış. hatta bu görevinden sonra da bu tarz tweet'leri atabilmiş. işte o zaman işin rengi değişir. elbette dediğimiz gibi yine de bu konuda takdir fatih terim'in.
App Store'dan indirin Google Play'den alın