resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3210
    ''şiddet konusunda ise; bu tür olaylarda futbolculara çok sorumluluk düşüyor. oyuncular bazı olumlu mesajlar verse sorun kalmayacak.''

    verdigi son roportajin son paragrafi ve bu sekilde bitirmis roportaji.

    ah be drogba'm. sen anlamissin olayi daha geleli kac ay oldu, fakat saha icinde yuz yuze geldin o gorille ve cubuklu tosunla. nasil anlatacaksin, nasil anlayacaklar ki sorun kalmasin?

    varsa bildigin bisiler soyle aslan.

    sunu bilir sunu soylerim. baskanlar istedigi kadar konussun, istedigi kadar taraftari gaza getirsin; bu konusmalar ve gazlarin tamami olumsuz olsun. sahadaki futbolcu bundan etkilenmezse; 12 mayis 2013 fenerbahce maci'nda bizim oyuncularimizin yaptigi incelikle ve hosgorude olurlarsa* stadlarda infial de cikmaz, kavga da olmaz. futbolcunun kontrolu altinda her sey sonucta. futbolcu sakin ve centilmen olursa hakem de ami gotu dagitmaz; seyirci de galeyana gelmez; sahaya muz getirmez. hadi bi eseklik etti getirdi diyelim; en azindan sallamaz.

    lakin stadlarimizda volkan demirel, emre belozoglu, pierre webo(u: futbolculara karsi en ufak ters bir hareketini gormedim; fakat ic saha avantajini cok cok iyi kullanmayi bilen bir adam. hani diyolardi ya drogba icin 'faul almayi cok iyi beceriyor diye', bu adam bu isin utadi olmus. dikkat etmeyenlere tavsiye ederim takip edin bu adami. seyircinin homurdanmasi ile birlikte direk hakemi etki altina alan bi oyun anlayisi var.), gokhan gonul gibi sirasiyla yaziyorum terbiyesiz-ahlaksiz-manipulator-agiz ishali olmus futbolcular varken cok zor be drogba'm.

    allah yardimcin olsun. geldin turkiye'ye, bu isi halledebilirsen valla bak fildisi'ndeki ic savasi bitirmis kadar olursun. o kadar diyorum.

    edit: duzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın