• 1498
    mağazaları inanılmaz sıkıntılıdır. sanırım tek elden yönetilmiyor. adamlar kafasına göre taksit yapıyor, kafasına göre yapmıyor.

    bakırköy mağazasında sıkıntılar yaşamıştım zaten, zeytinburnu olivium mağazasına gittim dün, forma ve şampiyonluk ürünlerinden almak için. nike'ın ürettiği tişörtlerden yakalı olanlar hariç hiçbiri yoktu. atkı desen 2 tane atkı var mağazada. şampiyonluk tişörtlerinin çoğu yok. neyse, formayı alıp çıkayım dedim, taksit yapmıyorlarmış benim kartıma. ben de üst kattaki nike mağazasından alayım dedim, belki aslan avda tişörtleri de vardır diye.

    nike mağazasına çıktım. nike mağazasında hiçbir galatasaray forması yok, ama nike'ın ürettiği tüm galatasaray tişörtleri mağazada var.

    anlayacağınız, anlaşma yapmışlar kendi aralarında. galatasaray store formaları satacak, nike da tişörtleri.

    böyle bir rezillik olabilir mi? nasıl takip edilmiyor bu tür durumlar? şu mağazaları tek elden yönetmek gerekiyor, insanı store'dan soğutuyorlar. florya mağazası çok erken kapanıyordu geçen senelerde, o yüzden oraya da gidemiyorum, şimdiki durumu bilmiyorum. e maç günleri store'da bir tane atkı falan bile alırken 30 dakika kuyruk bekliyoruz doğal olarak.

    ha bu arada haramidere mağazasında da bu tip sıkıntılar mevcuttu. en son baktığımda eski sezon ürünlerini yeni fiyatla satıyorlardı.

    mecidiyeköy, arena ve florya mağazaları haricinde hizmet kalitesi çok düşük. acilen el atılması gerekiyor. internetten siparişler de bir o kadar kötü yorumları okuduğum kadarıylar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın