• 35
    twitter'da yaptıkları fenerbahçe taraftarlığını aşmış, artık galatasaray'a ve galatasaraylı futbolculara dil uzatmaya kadar varmıştır. yahu twitter hesabı kapanana kadar okudum gözlerimle gördüm ki eli çabuk arkadaşlar caps de almışlar.

    daha ağır konuşmamak için zor tutuyorum, engin baytar'a laf edip emre belözoğlu'ya canımın içi diyen, sabri sarıoğlu'nun aldığı helal paraya dil uzatan ve kendisiyle taşak geçme cüretini gösteren bu hadsize fazla bile değer vermişiz biz. yazıklar olsun, kulüple ilişiği derhal kesilmeli.

    ümit özat'a, fog reyize, doğuş'a havale ediyorum kendisini.

    karıya bak ya allah allah, kafayı yiyeceğim akşam akşam nasıl asabım bozuldu anlatamam... antrenörsün sen yahu bu ne terbiyesizlik? o yazıları yazan birinin profesyonelliğinden nasıl emin olalım?

    istemiyorum arkadaş, fatih terim, ümit davala, hasan şaş nasıl aslan gibi galatasaraylılar ise ben bu fenerli karıyı kulübümde antrenör olarak da kızlarımızın başında da görmek istemiyorum. fenerli yönetici istemiyorum, fenerli antrenör istemiyorum, fenerli futbolcu istemiyorum, istemek zorunda mıyım?

    bu arada arda turan ile kendisinin bir farkı, arda turan aslan galatasaraylıdır, eski kaptanımızdır, evladımızdır...

    mecbur muyuz bu lube ayar bozması emreci ablaya? kovun gitsin.

    not: bu arada ümit davala müjdeyi vermiş, inşallah en kısa zamanda kovulur. yahu fenerbahçe amatör branşlardaki bazı sporcuları sırf galatasaraylı oldukları anlaşıldığı için kovmadı mı? bu ne peki? skandalın dik alası...
App Store'dan indirin Google Play'den alın