• 167
    http://www.youtube.com/watch?v=pAKaAmiddJg --> polislerden biri galatasaray taraftarı için "sikelim analarını girelim artık ya. bu ne böyle ya" diyor.

    https://www.youtube.com/...ed&v=hNJmbLCylYk --> bir başka polis vaziyeti sakinleştirmek isteyen, yaşını başını almış bir galatasaray taraftarına "fenerbahçe'ye şikeci diyorsunuz ama fenerbahçe'de polise saygı var" diyor.

    enteresan, çok enteresan. bu videolardaki polis memurları işsizliğin, fukaralığın kol gezdiği; yüz binlerce eğitimli, nitelikli gencin işsiz, umutsuz süründüğü bir memlekette devletten ciddi miktarlarda maaş alan, devletin sağladığı bir çok imkana ve ayrıcalığa sahip kimseler. o maaş ve ayrıcalıkların yarısına sahip olmak için kırk takla atacak eğitimli, nitelikli fakat işsizliğin pençesinde kıvranan bir yığın genç insan tanıyorum. bu memurlar fanatik fenerlilerle, misal yusuf ortak'a saldırıp fakat zoru görünce topuklayan lümpenlerle aynı davranışı sergiliyorlar. bu polis memurlarının o holiganlardan polis üniforması veya resmi kamuflaja bürünmekten başka ne farkları var ki?

    hatırlarsak şike operasyonunda da koca operasyonu açık edecek kadar, şekipgillere bilgi sızdıracak kadar gözü dönmüş fenerli polis memurları vardı. allah fırsat vermesin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın