• 165
    2006-2007 yılından kalma kuyruk acısı vardır galatasaray taraftarına karşı. o sezon fb deplasmanına gitmek için toplandığımız mköyde fener formalı bir polis vardı. uyarıldı. çıkar o formayı dendi. silah çekti. silahı alındı elinden ve bıçaklandı maalesef.

    deplasmanda polis bu olayın etkisiyle inanılmaz kötü davrandı. fbliler taş atıyor, polis bizden birilerini göz altına alıyordu. maçın devre arasında yine büyük bir kapışma gerçekleşti ve polisler alt tribüne tıkıldı, kapı kapatıldı.

    o maçın rövanşı olan sulu derbiyi anlatmaya gerek yok. büyük zaiyat verdi polis. polis galatasaray taraftarına o kadar bilenmiştir ki, o maçta polis beni tribünden çıkartmış, ekip arabasına götürüyordu. her ne hikmetse beni fenerlilerin oraya, eski açığın oraya götürüp fenerlilere bir güzel dövdürdü. polis tutuyor, fenerliler vuruyordu. o günden beri gözlerim o polisi arar ama bulamadım bir türlü.

    anadolu şehirlerinde böyle polis olamaz, çünkü vurduğun küfrettiğin adamı 2 saat sonra sivil kıyafetliyken dışarıda çarşıda muhakkak görürsün. o adam senin ananı siker. örneğin son karabük deplasmanında polisin yaklaşımı bize inanılmaz geldi. halbuki olması gereken bu.

    bu polisler böyle yaptığı sürece maalesef tribünlerde çok daha büyük olaylar yaşanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın