resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2977
    bir cok oyuncu gibi o da sezonun ilk yarisinda duzgun islemeyen 4-4-2'nin kurbani olmustur.

    emre tifil bir adam. bu yuzden eger pozisyonel futbol oynamazsaniz, emre mucadele icerisinde kaybolup gider. 11/12'de elmander-necati gibi ortasaha ozellikleri hat safhada olan iki santrforla oynadigimiz icin maclarimizin cogunlugunu rakip sahaya yerlesip, duzgun sekilde top cevirerek oynadik. bu oyunda haliyle emre colak cok iyi isler yapti, top kapti, oyunu cesitlendirdi, rakip savunmalarin arasina girip denge bozdu, yer yer gol de atti. belki muthis ust duzey bir performans degildi ama takima onemli katkisi vardi.

    bu sene ise ayni sisteme burak-umut ikilisiyle oynayarak basladik. bu ikili elmander-necatiden sonra top tutma ve oyun gorusu olarak cok cok geride olduklarindan rakip sahaya yerlesmek ilk yari boyunca buyuk problem oldu. bu hengamede deemre colak kayboldu, saha icinde verdigi kararlarda problemler yasamaya basladi zira pas atacagi arkadaslarinin yerini ezbere bilmek daha guctu artik, ayrica topa sahip oldugunda daha cabuk hareket etmesi gerekiyordu. bu da verimini dusurdu.

    fatih terim kesinlikle vazgecmeyecektir emre'den, cunku ona uygun bir futbol oynandiginda cok onemli katki saglayan bir oyuncu emre colak. bu stilde oyuncular da turkiye'de sik yetismiyor.

    calismaya devam etsin, sans bulacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın