resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2974
    eleştirilere bakınca yıllardır galatasaray'ın parasını yiyen, üstüne gece kulüplerinden çıkmayıp antrenmanlara geç kalan, takımda huzursuzluk yaratan bir oyuncu zannedersin.

    ne ara oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama taraftarın nefreti almış yürümüş. hataları olmuyor mu? oluyor ancak bu tepki normal değil. şuraya yazdıklarınızı göndermeden önce bir okuyun, sorun kendinize: "bu kadar eleştiriyi hakediyor mu?"

    mesela göklere çıkardığınız salih'in üzerindeki baskıyla emre'ninki bir mi? çocuk topa basıp döndüğünde homurdanmaya başlıyor tribünler, iki adım fazla top sürdüğünde evde ben stres oluyorum şimdi ıslık sesi gelecek diye. "en ufak bir hatamda ıslıklanacağım" endişesiyle bir insan ne kadar doğru tercihler yapabilir?

    2 sezon üst üste şampiyonluk yaşamış, 2011-2012 sezonunda şampiyonluğa büyük katkı sağlamış; ne bir disiplinsiz hareketini gördük ne bir şımarıklığını. müthiş bir tekniği var bana göre. arada sadece tribünlere yaranmak için saçma sapan işlere giriyor, nedeni de yine taraftarın gereksiz baskısı. bırakın üzerinde baskı olmadan topunu oynasın artık şu adam.

    düzeltme için pickledjuice'a teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın