resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 939
    yedek kaleci olduğu için bana göre beleşçi tipler içerisinde en masum olan kendisidir çünkü genelde takımın as kalecisi süper olur, yedek kaleci ise genç ve gelecek vaadeden yetenekli bir oyuncu olur, 3. kaleci ise kim olursa olsun yeter ki olsun.

    aykut erçetin fena değil bu açıdan. kendisine gösterdiğimiz vefa ile aldığımız hayır duaları ve topladığımız sevaplar şampiyonluğa illa ki olumlu anlamda etki etmiştir, secret hesabı :(

    kadroda 3. kaleci olarak ufuk ceylan yerine aykut erçetin'i görmeyi tercih ederim. eski veya tecrübeli oyuncuları bu kadar kolay elden çıkarmamak lazım, cidden gerekli böyle adamlar bak vallahi.

    nasıl ki şu an fizik durumu olarak ujfalusi de çağlar birinci de aynı durumdaysa fakat biri kalsın diğeri gitsin şeklinde bir kamuoyu var ise bence aykut için de geçerli bu durum. onur kıvrak'ı alırsak işler değişir ama, elbette muslera-onur-eray olur kaleci triosu ama madem onur yok bari aykut kalsın. ufuk'tan cacık olmaz, artist.

    kim kaldı ki zaten eskilerden? ayhan gitti kral gitti emre aşık gitti :(

    aslında eksileri artılarından çok olduğu halde duygusal olduğum iki kişi var, biri hıncal uluç diğeri de aykut erçetin :(

    http://www.buyutec.net/.../aykut-ercetin-6.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın