• 154
    https://www.youtube.com/...ed&v=hNJmbLCylYk (01:08) "f.bahçe'de polise saygı var" diyor bir polis memuru.

    polis otosu yakan fenerbahçe taraftarları: http://www.youtube.com/watch?v=-X32jRjQS4o

    bir gram saygıyı hak etmiyorsunuz aslında. biber gazınız olmayınca bu kadarsınız işte. gerçi suç bunlarda değil. son yıllarda nerde boş, beleş adam var doldurdular emniyete. her türlü yetkiyi de verdiler ama hiç bir sorumlulukları yok.

    -üç polis tarafından tutulup götürülen taraftara kahpece uçan tekme atan,
    -tribünü kışkırtmak için aleni şekilde küfür eden,
    -antepteki galatasaray maçında eşini dostunu biletsiz içeri sokup, tribün dolunca yüzlerce kilometre mesafeden gelmiş, parasını ödeyip biletini almış taraftarı içeri almayıp biber gazı manyağı yapan,
    -14 yaşındaki çocuklar maçta kavga ediyor diye bir karış mesafeden gözlerine biber gazı sıkan,
    -hatta işi abartıp kapalı alanda çok tehlikeli olacağı malumken orta okul çocuklarının voleybol maçı yaptığı spor salonunda bile biber gazı kullanan,
    -taraftarın arasına girip havaya ateş açan,
    ve daha nice saçmalıklar yapan polis memurları görevlerinden alındı mı? herhangi bir ceza aldılar mı? tabi ki hayır. sadece futboldan örnek veriyorum, yoksa söylenecek çok söz var.

    trabzon maçında taraftara küfür eden, beşiktaş'ın inönüdeki son maçında havaya ateş açan, antepte biletsiz seyirciyi maça sokan polis memurları emniyet tarafından kollanıp hak ettikleri cezaları almadığı sürece, sınırsız yetkiyle donatılıp eylemleri sonucu hiç bir sorumluluk üstlenmedikleri sürece emniyet teşkilatına saygı duymuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın