• 88
    ülker reklamının olmayışıyla benü mutluluktan uçuran formalar. isim yerinde reklam yazmasını geçtim, tek parça nal gibi bir reklam. bir de en çok terlenilen yerlerden birinde, yazın giyildiğinde insanın tenine yapışıyor o salak plastik. hem rahatsız ediyor, hem kumaşı bozuyor.
    geçen sene parçalı mı kırmızı mı alsam dedim, kırmızı aldım, bu sene de parçalının tam parçalı olmasıyla beni verdiğim kararda daha bir mutlu etti.
    formayı kısa sürede alma şansım olmadığı için, tek dileğim sonradan bir anlaşma imzalanıp sırta herhangi bir reklam gelmez ya da gelmeden bir forma edinirim.

    edit: fiyat konusunda da bir şey söyleyeyim; 129 tl ney lan? nike'la ilk anlaştığımız sezon 99 liraydı forma. hazır kalıp, renkleri ters bir forma. üzerinde ne bir emek var ne bir tasarım, trabzonspor'un bir önceki sene giydiğinin aynısı. 99 lira! ondan önceki sene adidas'la sanırım 80 liraydı formalar. geçen sene bi %20 koydular oldu 119, bu sene %8,5 daha oldu 129. üstüne bi isim yazdırsak, bir de şampiyonlar ligi arması 160 liraya geliyor forma. 1 tane forma lan. 1 forma insana 160 liraya patlıyorsa, o hemen stadın kapısında gerçeğine çok benzeyen -ki iyi derecede benziyor bi avea yazısını tam yerleştiremiyorlar- formaların 35 liralık cazibesine tabiki kapılır insan.

    ilk formam, 2002/2003 sezonunda umbro'nun ürettiği altın formaydı, carrefour'dan 40 milyon liraya almıştım. nereden nereye, değil mi güntekin?

    gsstore'dan baktım da, bugün bitecek olan sezonun formalarını da hala 199tl'den satıyorlar. kasaya gidince burger king gibi "10 tl farkla bir sezon büyüğünü almak ister misiniz" diye sorduklarına eminim. bir önceki sezon forması ise hala 65 lira. 65 liraya 1 sezon eski forma mı alınır sevgili şansal?
App Store'dan indirin Google Play'den alın