• 457
    ne dediler başlığına yazdığım eski ve yeni entrylere sıradan ofsayt veren arkadaş.

    güzel kardeşim şu sözlükte daha bir kişiyle bile tartışmadım, herkese karşı özenli ve dikkatli olmaya çalışıyorum, bir kişinin bile nickaltına kötü bir yorum yazmadım. yani kişisel bir düşmanlık beslediğini düşünmüyorum bana karşı. bunun için bir sebep yok yani, öyle bile olsa sevmediğin insanın entrylerine direkt ofsayt vermekle mi tatmin ediyorsun kendini ya da ne dediler başlığına yazdığım entrylerin nesini beğenmiyorsun?

    bu başlık sözlüğün açık ara en çok takip edilen başlığı. ben sözlükte yazmadan önce de böyleydi, bugün de böyle yarın da böyle olacak. çoğumuz bir çok habere oradan ulaşıyoruz. yazdığım çoğu entry de yorumsuz zaten, yani fikrime katılmayıp, beğenmeyip ofsaytlayacağın entryler değil,haber içerikli.

    daha önce de yapılmıştı bu bana ve yazmayı bırakmıştım sonra gelen güzel tepkiler üzerine vazgeçtim bu fikrimden,yazmaya devam ettim. bugün de bırakmayacağım yazmaya devam edeceğim ama hani neden yani ?gerçekten merak ediyorum. benim senin için yazdığım o entryler seni neden rahatsız etti? ben sabah kalkınca,gece yatmadan derleyip emek verip,sözlüğü senin gibi takip edenler okusun diye yazıyorum onları.

    31 yaşında adamım eşimden,ailemden,işimden zaman ayırıp sözlüğe emek veriyorum. bir çoğumuz gibi. yeri geliyor kıskanıyorlar galatasaray'ı ve sözlüğü, kızıyorlar bana. "bizimle ilgilenmiyorsun bir galatasaray bir de o sözlük var" diyorlar. 1-1.5 ay içinde allah nasip ederse yavru aslanım gelecek. belki çok fazla giremeyeceğim sözlüğe ya da gece vardiyasına daha fazla katılacağım * bilemiyorum. fakat buranın yeri bambaşka ben de. henüz hiç kimseyle normal hayatta görüşemedik ama en az 20 kişiyle bu samimiyete ulaştım geçen sürede. çoğunuzun nickini görünce aklımda biri canlanıyor, entryleri yazanı nicki görmeden tanıyabiliyorum.

    hani oy verme sistemini sallamıyorum diyorlar ya, ben de normal başlıklarda bu işi sallamıyorum,beğenmediğin yorumlara ben de ofsayt verebiliyorum ama ne dediler gibi çoğu yorum içermeyen entryler neden ofsaytlanır.

    hani entryde sözü söyleyen kişiye kızarsın, basarsın ofsaytı ya da söylenen söz hoşuna gitmemiştir o anda basıverirsin of'a hani orada bile entry sahibiyle alakalı olmasa da onu bile anlarım. "anlık his" derim.

    ama düzenli olarak benim eski yeni entrylerimi sıradan ofsaytlamak...

    moderasyonla bu durumu görüştüm, gerekenin yapılacağı sözünü de aldım. başsağlığı mesajlarını bile of'layan adamın vicdanı ya da hayata bakışı normal değildir.

    kendimi hedef gösterdiğimin de farkındayım ama bunu yapan en fazla bir kaç kişi olduğu için sözlüğün genelinin de bu işten rahatsız olacağını düşünüyorum.

    kimseden takdir bekleyip de yazmadım bunları sadece gölge olmasın insanlar yeter, bir beklentim yok,ben sevdiğim için yazıyorum, galatasaray'ı, sözlüğü, sizleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın