• 86
    fiyatını yabancı takımlar ile kıyaslarken o ülkedeki insanların gelir düzeyini hesaba katmadan yapılan hesap ancak çöp olur. almanya'da öğretmen maaşı ne kadar, türkiye'de ne kadar örneğin.

    bir araştırın, sonra bakın. almanya'da 75 euro olan formanın değeri türkiye'de 75 liradır. denge budur.

    ha bu arada dünyanın en pahalı kombinesini de alıyoruz.

    şimdi parçalı formaya gelelim. bu sezonki parçalı forma güzel olsa da tam parçalı değildi, bu yüzden eleştirmiştim yönetimi. parçalı forma bellidir, 8 parçayı bozmamak kaydı ile yaka değişimi, kol ucu değişimi, detayların değişimi yapılabilir. fazlası yapılamaz. bu forma tam istediğim gibi olmuş. bisiklet yaka haricinde kusursuz bir parçalı forma. v yaka olsa daha güzel olurdu elbette. konuşulacak fazla bir şey yok, galatasaray forma kültürünü bilen herkes aşık olmuştur parçalı formaya.

    galatasaray formaları blog'unun duyumlarına göre, ki yüzde 99 doğru bu duyumlar, füme forma ve kırmızı forma yapılacak. füme forma ilk önce farih terim döneminde, fatih terim'in özel isteği ile yapılıp denenmiştir. muhtemelen bu sezonki formalarda da aynısı geçerli. fatih terim forma tercihlerinde ön plana çıkıyor.

    kırmızı forma ise bu sezonki gibi olacaksa yine çok kötü olacak. bu sezonki kırmızıyı beğenmedim, beğenmeyi de hiç düşünmüyorum. açık-koyu parçalı yapıp, üstüne bir de çizgiler eklemek formayı boğuyor. kırmızı forma zaten anlamsız, çünkü parçalı giyilebilen her maçta giyilebilen bir forma. bu formanın ya sarı, ya da beyaz olması gerekiyor. ha illa kırmızı olacaksa, dümdüz kırmızı olsun, 2007-2008'deki gibi:

    http://2.bp.blogspot.com/...00/2007-2008+4th.JPG
App Store'dan indirin Google Play'den alın