• 82
    şuna buna şu kadara para veren taraftarın 129 tl lik formaya pahalı demesi falan filan diyorlar ya, kendimi öldüresim geliyor. bir forma için 60 tl üzeri pahalıdır. sabancı için de pahalıdır, kabancı için de pahalıdır. yıllarca 99 dediler, şimdi 129 diyorlar. döviz mi arttı? altın mı arttı? ne oldu da % 35 zam yaptın? ben 5 senedir aynı maaşı alıyorum, hatta daha düşüğünü alıyorum. asgari ücret 700 lira.

    lafa gelince "türkiyedir galatasaray", forma fiyatına gelince istanbuldur galatasaray. hakkari'de, kars'ta, siirt'te 700 lira üzerinde geliri olan kaç galatasaraylı var? onlar forma giymek istemez mi? bak kombineleri 400 liralara düşürdün, 45000 kombine sattın. şimdi ne oldu da kombinelere iki kat zam yapıyorsun?

    bir de şu var; "drogba izlemek istiyorsan vereceksin 129 lirayı" drogba'yı izlemek için forma parasına gerek yok arkadaşlar. forma geliri ile sabri sarıoğlu'nun parasını anca ödersiniz. futbol takımının gelirleri senin benim izlediğim digitürk'ten, reklamlardan, avrupa maçlarından geliyor zaten.

    yap formayı 60 tl, parası olan üç ayrı forma alsın, olmayan bir tane alsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın