• 14658
    bu yıl sadece şampiyon olmadık. avrupa'da da çeyrek finale yükseldik. yoğun bir maç trafiğinden geçtik. hem avrupa'yı hem de ligi başarıyla götürdük. gelecek yıl yaz kampını sabit bir yerde yapmayı düşünmüyoruz. bu tür kamplar rutin ve sıkıcı oluyor. yeni sezonu temmuz'un ilk haftasında açmayı düşünüyoruz. oyuncularımızın uzun ve iyi bir tatil yapmalarını istiyoruz. çok yoruldular. bunu hak ettiler. sezon başında monotonluktan kurtulmak için birkaç yerde kamp yapmayı planlıyoruz. ağustos'un ilk haftasında, 3-4 ağustos'ta arsenal'in düzenlediği prestijli bir turnuva olan 'emirates cup'a porto ve napoli ile birlikte katılacağız. çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. gereken yerlere gereken transferleri yapacağız. bir sol bek bir de stoper alacağız. çalışmalar yapılıyor. hızlı bir şekilde bitirmek istiyoruz bu işi. çünkü sezon başı kampını kaçıran ve o ortamı yaşamayan oyuncunun toparlaması zaman alıyor.

    yabancı oyuncu konusunda sınır getirmenin bir anlamı yok. hem ab'ye girmek istiyoruz hem de yabancı oyuncuya sınır getiriyoruz milli takım'ın başındayken bana gelip, "yabancı oyuncu konusunda ne düşünüyorsun hocam?" diye sordular. ben de "sınırsız olsun" dedim. elinizde zaten iyi yerli varsa yabancı almazsınız. 2000'de avrupa şampiyonu olurken galatasaray'da 3-5 yabancı vardı. italya'da yabancı serbest ama dünya şampiyonu oluyorlar. ispanya'da yabancı serbest, dünya ve avrupa şampiyonu oluyorlar. bence kaliteyi yükseltmek ve kriter koymak gerekir.

    ben taraftarımıza iki yıl önce "gurur duyacakları bir takım yaratacağım" demiştim. iki şampiyonluğumuzda da taraftarlarımızın payı büyük. özel koreografiler ile büyük destek oldular. takımı destekleyerek taşkınlık yapmadılar. ben de taraftarımızla gurur duyuyorum.

    colin kazım hala bizim oyuncumuz. geri dönmeyi istiyor. belli ki hatalarından ders çıkarmış. kalitesine inanıyoruz. konuşup bir karar vereceğiz. bakacağız durumuna.. yurt içinde ve yurt dışında galatasaray futbol okulları açmaya devam ediyoruz. futbol okulu açmak için çok başvuru alıyoruz. şu an 92 futbol okulumuz var. yurt içi ve yurt dışında. teklifleri alıyoruz belirlediğimiz kriterlere uyanlara izin veriyoruz. ince eleyip sık dokuyoruz. new yok'ta bir futbol okulumuz vardı. şimdi ikincisini los angeles'ta açacağız.

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın