• 38
    --- alıntı ---

    ben bu videonun bu kadar olay yaratacağını bilmiyordum. 4 gün önce bir genç öldürüldü ve hala şu anda beni de ölümle tehdit edecek insanlar var. videoyu yayınladığıma çok üzüldüm ve keşke yayınlamasaydım diyorum.

    ben kendi halinde sıradan bir insanım. savcılığa başvurursam kimliğim ortaya çıkar ve ben bunu istemiyorum. evliyim ve çocuğum var. böyle saçma bir olay yüzünden gündeme gelmek istemiyorum açıkçası. elimde çok daha ciddi görüntüler de var. bu görüntülerin bir dakika sonrasındaki görüntülerde çok daha farklı şeylerin olduğunu da gördüm. ama bunlarla ilgili daha fazla yorum yapmayacağım ve o görüntüleri de hiçbir şekilde paylaşmayacağım. iki takım da benim anladığım kadarıyla olayın kapatılmasını istiyor. bu yüzden ikinci videoyu paylaşmayacağım. bundan sonrası olayın uzaması ve benim için çirkinleşmesi anlamına gelebilir.

    --- alıntı ---

    eğer normal bir ülkede yaşasaydık, "korkma, yayınla görüntüleri. bu ülkenin polisi, savcısı var, hiçbir şey olmaz" diyebilirdik; lakin şu durumda şu adama "cesur ol, yayınla görüntüleri, biz seni koruruz." deme hakkımız yok sanırım.

    bu kadarı bile yetti. sağolasın kardiyak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın