*

  • 35
    mesajlarla beraber gidip hemen savciliga suc duyurusunda bulunmasi gereken eksi sözluk yazari. guvenlik kameralarindan kendisinin yerini tespit eden picler stadin görevlileri ya da camiadan birileridir.

    ne demek lan adami sirf göruntu cekip yayinladi diye tehdit etmek? yavsak camianin irkci ipligini pazara sermis, irkciligin aklanmasini engellemis ve turkiye'de cok seyi degistirmis bir adam kardiyak.

    bak burayi okuyorsan delikanli ol. muhtemelen seni huzursuz etmek icin troll fenerliler senle tasak geciyorlar. ben olsam elimde ne kadar göruntu varsa turkiye'nin iyiligi icin yayimlardim. ki yaptin da. ama elinde diger göruntuler de varsa delikanli gibi yayinla. tabii amacin elindeki baska göruntuler oldugunu söyleyip 3-5 kurus yapmak icin dikkat cekmek degilse.

    beni böyle gelip tehdit edecek orospu cocuklarina tek cevabim olurdu. "siktir git". yurekli ve uyaniksan kimse kilina dokunamaz bu dunyada. o orospu cocuklari bana denk gelmiyor ki akillarini aliyim. adam tehdit etmek neymis bi göstereyim..!

    cesur ol kardiyak. bence elinde baska göruntu yok. muzculari da tesaduf cektin. iyi de yaptin ama yaptigin isi yarim birakma... eger devami varsa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın