resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3180
    bunca yıllık iş hayatı olan, yöneticilik ve girişimciliğin her türlüsünü yaşamış, başarılı olmuş, galatasaray başkanı olmuş ünal aysal.

    evrensel boyutta bir olayda ya da lokal bir olayda bizden daha geniş bir çerçevede değerlendirmeleri olacağının kabul edilmesi ve unutulmaması gerekiyor.
    bizim taraftarlık duygusu ile hareket etmemiz ve fenerbahçe nin akıl almaz ahlaksızlıkları ( ırkçılık yapan taraftarları ile basın toplantısı düzenleyip, arkalarında durmaları ırkçılığı örtbas çabaları ve her zamanki gibi gerçeklerin ortaya çıkması ve fenerbahçe nin kurumsal yalanlarından bahsedebiliriz örnek için) nedeni ile fenerbahçe nin derhal ve en ağır şekilde ceza almasını istememiz normal.

    ama ünal aysal bunu bir taraftar gibi değerlendirmemesi gerektiğinin farkında ve resmin tamamını görmek zorunda, kendisine karşı yapılan eleştirilerin büyük çoğunluğu aynı durumda biz olsak aziz yıldırım ve fener yönetimi canımızı alana kadar saldırırdı; yerden göğe kadar haklı bunu düşünenler zaten aksini düşünen de yoktur, ama bu adamlar zaten sırf taraftar zihniyeti ile kulüp yönettikleri için bu durumdalar, a.y. hangi işini normal bir kulüp başkanı edası ile yapıyor ki, adamın her hareketi fanatikçe ve bu fanatikliği ve taraftar gibi hareket etmesi yüz yıllık kulübünün şikeci, ırkçı, kurumsal yalancı gibi sıfatları teker teker yüklenmesine neden oldu.

    konudan fazla uzaklaşmadan, ırkçılık konusunda önce kulübün izleyeceği yöntemi izlemek gerekiyor, açıklamalara bakılırsa ırkçı hareketler yapan ve basın toplantısı ile kendisini bir kez daha ifşa eden karaktersiz adamlara kulüp nezdinde dava açılacağı söyleniyor ki, bence gayet mantıklı bir hareket, drogba bile aptallar her yerde var ve onları eğitmeliyiz diyorken olayları daha evrensel bir boyuta taşıyıp, türkiye ve dolayısı ile galatasaray hakkında bile olumsuz bir etki yaratabilecek bu pisliği üzerimize bulaştırmanın çokta gereği yok, zaten fenerbahçe, drogba nın da olaylar taze iken kullandığı sosyal medya gücü ile tüm dünyada bu yaftaları yedi, yaptıkları saçma basın toplantısının ve kulüp olarak ırkçıların arakasında durmalarının nedeni de drogbayı yalancı durumuna düşürmekti ki bunda nasıl çuvalladıklarını ve nasıl rezil olduklarını resmen gazoz cips eşliğinde keyifle izledik.

    son olarak biz takımımızda bulunan siyahi futbolcularımıza destek olup ırkçılığa karşı olduğumuzu hem kendilerine hem de kendileri nezdinde tüm dünyaya gösterelim, zaten fenerbahçe her zaman olduğu gibi kendi yarattığı pislikte boğulmasını becerecektir, bu konuda üstlerine olmadığını biliyoruz.

    son olarak adamlar meireles i "buz torbası o" diye savunacaklarmış, kendi taraftarları bile ( evet yahu gözümle görüyorum, duyuyorum) nefret ettiler bu son olaylardan sonra yönetimlerinden.
    bırakın fenerbahçe bizim için bir eğlence olmaya devam etsin, biz kulübümüzde aziz yıldırım gibi adamların başkan olmasını engellediğimiz sürece zaten bu pisliklere bizi çekemezler, yıllardır çekemediler, arkamıza yaslanıp sıradaki rezilliklerini bekleyelim.

    -ekleme-ünal aysal ın kıymetini bilelim....

    sağlıcakla kalın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın