resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3157
    aldığı tepkiler nedeniyle galatasaray taraftarından utanmama neden olmuş başkanımız.
    şu ana kadar istifa diye çığırtanlar 40 defa tükürdüklerini yaladılar hala akıllanmadılar.
    bundan önce ara transferde istifacılar vardı.
    daha önce sezon sonu transferinde verdiği tarihe uymadı, isitfa etsinciler.
    ha bir de şike davasında istifa etsinciler var.
    hepsi defalarca tükürdüklerini yaladılar ama insanı kendi tükürüğü akıllandırsa zaten o lafları etmezlerdi değil mi?

    ben söyliyim şu ana kadar uzun vadede uyguladığı her politika doğru sonuç vermiştir. öfke ile saldırganlaşacağına önce karşındaki adamın 0 liradan 5 milyar dolar servet yapmış birisi olduğunu hatırla.

    ne yapsın isterdin. fenerbahçe'yi bu ırkçılık olayında karşı taraf ilan edip, adamları yabancılaştırıp ırkçılığın savunucusu mu ilan etseydi? düşündün mü hiç o zaman kulübüne körü körüne bağlı, konu fenerbahçe yada tuttuğu takım olunca düşünemeyen insanların, fenerbahçe'nin savunduğunu düşündüğü ırkçılığı savunacağını. bu pislikle mücadele hep birlikte olur. fenerbahçe'yi karşına değil yanına alacaksın. nasıl 3 taraftar koca bir camiayı ırkçı yapmıyorsa, 3 salak yönetici de fenerbahçe'yi ırkçı yapmaz. aziz yıldırım'ı günahım kadar sevmem. türk futbolundaki pisliğin kaynağının da kendisi olduğunu düşünüyorum. ama leş kargalığı yapmanın alemi yok. ırkçı ilan edilmeye çalışılan camianın iki tane efsanesi var. bir tanesi lefter, diğeri de alex. bu adamların heykelini dikmiş fenerbahçe. şimdi nasıl 3 salak taraftar koca bir camiayı damgalamaya yetmeyecekse, 3 iş bilmez salak yönetici de fenerbahçe'yi ırkçı yapamaz. beceriksizliğin dik alasını yaptılar o kadar. masum bir adamı savunsalar idama götürecek bu sersemler yüzünden kimi neyle damgaladığımıza dikkat etmek lazım. neyle, ne kadar tehlikeli bir şeyle oynadığımızın farkında değiliz.

    kimse lütfen unutmasın. galatasaray başkanı galatasaray'ı yönetmekle yükümlüdür. fenerbahçe'yi cezalandırmakla değil. diğer kurumların sağlayamadığı adaleti ünal aysal'ın sağlamasını beklemeyin. yükleneceksen hükümete, tff'ye, tahkime, savcılara yükleneceksin. hastandınız mı? eczacıya tedavi ettirmeye çalışmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın