resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3155
    http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11540

    bana göre açıklamalarında haklı olduğu noktalar var, haksız olduğu noktalar da var. ırkçılığın kültürümüzde olmadığı doğrudur, eboue ve drogba'ya ırkçılık yapan kişilerin özentilik icabı muz sallama işine kalkıştıklarını ve toplum geneline baktığımızda ümmetçilik anlayışı ten renginden çok daha önce geldiği için tarih boyunca bu topraklarda yaşamış siyahilere hep sempatiyle yaklaşılmıştır.

    fakat uluslararası normları ve kendilerine ırkçılık yapılan futbolcuların tabiiyetlerini ele alırsak işin içinden öyle kolayca çıkmak mümkün değildir çünkü bu sadece ülkemizin sınırları içersinde değil aynı zamanda bu dünya üzerinde de yaşıyoruz ve sportif anlamda fifa ve uefa gibi uluslararası kurumlara tabiyiz. kişilerin özenti olmaları veya yaptıkları şeyin bilincini tam anlamıyla taşımamaları ya da kültürümüzde bunların olup olmaması futbolcularımıza yapılan terbiyesizliği ve ırkçılığı değiştirmez, açıkçası durumu da hafifletmez. bu açıdan kişiler suçludur ve bu konunun üzerine gidilmelidir.

    stat girişinde taşaklarımıza kadar arayan güvenlik birden fazla muzu fark edememiş veya etmişse de mesaj çok bariz olmasına rağmen aptala yatarak müsaade etmiş ve ırkçılığa meydan hazırlamıştır. bu açıdan kulübün kesinlikle ihmali vardır ve fenerbahçe de suçludur. bu konunun da üzerine gidilmelidir.

    açıklamalarını içeren videoda konuşan kişi ünal aysal olmasa çok daha ağır ifadeler kullanmak isterdim ama kendisi şu an davayı satmış, sözleşmeli oyuncularımıza yapılan ahlaksızlığı meşru kılmış, hasır altı etmeye meyletmiştir.

    yakışmadı ünal aysal. inşallah o açıklamalar lafta kalır ve resmi olarak, olayı şova dökmeden yine de gerekeni yapar, bizleri utandırırsın. aksi takdirde bu durum taraftarın çoğunluğu nezdinde hanesine kocaman bir eksi olarak yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın