resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3150
    ırkçılık konusundaki tutumu ile çok eleştirilmiştir. ben olaya biraz farklı bakıyorum.
    birincisi 'futbolcularımız kadıköy'de ırkçı bir eylem ile karşı karşıya kalmamıştır' dememiştir ve o statta bu olay yaşanmıştır demiştir. yani fenerbahçe herhangi bir şekilde ceza alacaksa; ünal aysal ve dolasıyla galatasaray kulübü bu olayın şahididir.
    ikincisi eboue-dany ve drogba ile bu mevzunun seyrini ve onlar için ne yapabileceğini muhakkak konuşmuş ve onlarında fikrini almıştır. keza eboue de ırkçı eylemlerin yaşanmasından sonra verdiği röportajda bu olayların olmaması gerektiğini söylemiş ve ülke futbolunun değerinin korunmasından bahsetmiştir.
    üçüncüsü elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin renkdaşlar; galatasaray seyircisi içinde tahrik olduğu zaman kendini kaybedip; bu türden eylemlere kalkışabilecek bir taraftar yok mudur? herkes herkesten sorumlu olamayacağına göre bu olay bir gün arena'da da yaşanamaz mı?

    ünal aysal o statta bu olay yaşanmıştır, demiştir. bu cümle ile verilen röportajı tekrardan düşünün derim ben. şike, ahlaksızlık vs. suçtur; ancak ırkçılık bambaşka bir suç, insanlık ayıbıdır ve ülkeye girmemelidir. ortada bir suç vardır ve yaşanmış bir olay söz konusudur, cezalandırılmalıdır ancak bu ülke insanın tahrik olma eşiğini düşünerek, fazla büyütülmeden de bu ve benzeri olaylar engellenmelidir. bunu da kim yaparsa da desteklenmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın