resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3125
    tansiyonu düşürmek adına doğruları yapmıştır.
    zaten pazar gününden beri gerekli açıklamaları yaptı galatasaray yönetimi. ünal aysal drogba ile yaşananlardan kaynaklı utancını ifade eden ilgili samimi bir beyanda da bulundu. kulüp olarak futbolcularımız adına ırkçılık yapan taraftara gerekli davaları da açıyoruz. ancak 3 salak taraftarın ve 3 salak yöneticinin hareketleri yüzünden ırkçılık gibi bir insanlık suçunu fenerbahçe camiası üzerine, özelikle de kulübe menfaatler sağlamak amacıyla maletmek ne galatasaray'a yakışır ne de doğru olur.

    bu olay üzerinden gerginlik yaratıp, nefret oluşturmak; bir takımı taraf yapıp düşman ilan etmek sadece ırkçılığı körüklemeye ve haksızlık hissine uğrayan fenerbahçe taraftarının bu olay çevresinde bütünleşmesine yol açacaktır.

    galatasaray kulübü yapması gerekeni yapmıştır. rakip camiaya olanları lanetleyerek bu işin içinden çıkması için bir kapı açmıştır. fenerbahçe yönetimi de şimdi yapması gerekeni yapıp resmi sitelerinde "evet dün biz bir eşşeklik ettik, salakça 3 tane kendini bilmez adamı savunduk. geçte olsa aklımız başımıza geldi, inkar çözüm değil, bir daha tribünlerde böyle olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapıcaz. olaylarda yer alan taraftarları bir daha stadımıza almamak da bu tedbirlerden sadece biridir." minvalinde adam gibi bir açıklama yayınlarlarsa konu kapanır.

    bu olay üzerinden futbol siyaseti yada bir çıkar amacı güdülemez. ırkçılık gibi bir insanlık suçuyla mücadele ederken birlik olmak lazım. fenerbahçe camiasını yabancılaştırıp hedef haline getirmek hiç bir işe yaramayacaktır. varsın stadları kapanmayıversin ancak oluşacak ortak kamuoyu ile bir daha böyle olaylar yaşanmasın. bizim insanımız biraz salaktır. daha doğrusu salağı çok salaktır. fenerbahçe kulübünü ırkçılığı savunuyor pozisyonuna getirirsek, elbet bu salakların fanatik olanları ırkçılığı savunulacak bir şey zannedecektir. işte bu ırkçılık denen çirkinliğin tohumlarının atılması demek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın