• 2447
    arkadaş tamam "sövmeyelim, sövmeyelimmm !" diyoruz da bu klubun yöneticileri kalkmış 2 tane boş insanı basının karşısına çıkarıp komik bir şekilde yalanlamışlar ve kabul etmemişler ırkcılıgı. "rahatsızlık geçirdim de meyveyle besleniyorum !?" ve "şey ya ben de bi amcadan ikram olarak aldım o muzu !?" dedirtmişler bu sefillere. lan oglum videoyu fotografı siktir edin. şu iki saçma açıklamaya kim inanır. bildigin komik yani. birisi onca meyve varken şans eseri besin kaynağı muzla yakalanmış objektiflere, diğeri de bi amcadan ikram olarak muz almış. sahadaki ırkcılıgın en büyük aksesuarı muz tamamen tesadüf eseri bulunuyor yani bunların elinde öyle mi ? lan bi siktirin gidin. 2 tane sürtügün suratlarına çöp poşeti geçirip ellerinde negro ile verdikleri pozu açıklasalar -sözlükteki bayanlardan özür dilerim ama-
    "'bu bayanların giderleri yok o yüzden kese kağıdı ya da poşet kullanın ve arkasından da tatlı olarak negro yiyin' mesajı vermek istedik" diyecekler heralde.

    şerefli, haysiyetli, insan gibi insan, beraber maç izledigimiz, akrabamız, eşimiz dostumuz olan o fenerbahçe taraftarlarını ayrı tutarsak; geriye kalan nkfvas.
App Store'dan indirin Google Play'den alın