resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3180
    (bkz: #1245155)

    abi saka degil cidden bu adami kusturecekler ve gondermeye calisacaklar. niyetleri belli. ozur dilemek bir yana, bir de drogba'yi sucluyorlar. yatacak yerleri yok serefsizlerin.

    eger yonetim 'biz kaale almiyoruz bu yonetimi ve cevap vermiyoruz' derse karsima cikmasinlar. o kadar. drogba'yi ve dolayisi ile galatasaray'in menfaatlerini korumak yonetimin birinci vazifesidir. ortami yumusatmaya yonelik aciklamalar yapmis unal aysal, iyi de yapmis. fakat 15 mayis 2013 tarihinde fenerbahce kulubu'nun basin toplantisi altinda yaptiklari rezilligin cevabi ve cezasi olmak zorundadir. pesi birakilmamalidir.

    drogba gibi bir yildizin turkiye'de dustugu bu durum bile disaridaki imajimizi zedelemeye yeter. sonucta insanlar tutup fener yonetimine inanacak degiller, tabii ki drogba'ya inanacaklar. inanip inanmamalari bile sikimde degil aslinda. sonucta adamin yasadiklari ortada, cezasiz kalmasi icin yapanlarin fener yonetimi yine elinden geleni ardina koymuyor. onlarin amaci stad kapanmasin. boyle midesiz insanlarla yaris icindeyiz iste.

    ben aziz ve aykut'un gitmesini bu yuzden istedim hep ve hep de isteyecegim. bu iki terbiyesiz adam turk futbolunun icinde oldugu surece bu pislikler devam edecek. hem suclu hem guclu tavirlari gidene kadar devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın