resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4409
    sabri'yi severim hem de çok severim o ayrı konu da ben bir takımda yıllarca oynamış adama sürekli takılmasını anlamam. nasıl anlamama gelince. kimler geldi, kimler gitti hem hoca olarak hem oyuncu olarak kaç yıldır bu adam bu takımda ve hep oynadı eboue gelene kadar. ben takımdaki bi oyuncuya sadece elinden geleni yapmayıp yattığını hissettiğimde kızarım ve sabri'de asla ve asla bunu hissetmedim. bu durumda eğer kızacaksam o adamı oynatana kızarım eğer o kadar kızmak istersem. zaten hiç öyle bir niyetim olmadı da neyse. kaç tane hoca geldi, gitti sayamıyacağım ama hepside sabri'yi dan diye koydu kadroya genelde her zaman en kestirilebilir 11 oyuncusuydu kendisi. ha hocanın elindeki malzeme buysa eğer yıllarca başka adam alınamadıysa da o zaman yönetime kızarım, kulübe kızarım. sabri napsın o da ister alves gibi oynamayı, bizim iyi bir sağ bek istememizden çok çok daha fazla ister hemde illaki. o her zaman elinden geleni verdi bu takıma bi yeri çıkana kadar, ben bunu biliyorum ya ben daha o adama kızmam baştacı da yaparım.

    saçma gelebilir ama benim için bu iş böyledir. sen sarp'a niye kızasın ki ya da barış özbek ismine. o adam galatasaray gibi bir takıma gelmişse o adamı, o kapıdan sokana kızarım ben. adam napsın malzeme bu. ha malzeme olduğu halde geliştirmeyenler derseniz dediğim gibi o yatanlara zaten her şeyden çok kızarım.

    misal selçuk şahin ismi. bi adamın çıkıp yani kendi taraftarı bi adamın o isme kızma hakkı yok bence. yıllarca oynadıysa o adam o forma altında. baştaki isme kızarım artık her neyi oluyorsa.

    yanlış anlaşılmasın sabri'nin durumu enişte cart curt gibi selçuk gibi demiyor sadece misal verdim.

    severim sabri'yi hemde şu takımda ki herkesten ayrı severim. maçta yaptıklarına gelince e sabri o çıkarırsan yapar derim. biliyosan adamını koymazsın sahaya ya da ayırırsın yolları koca galatasaray'sın sen.

    edit: bu arada sabri üzerinden geyik yapan insanlarda gözümde iyi gün dostudur, iyi gün taraftarıdır sadece. ortamda 2 goygoy olsun diye sabri'ye vururlar, herkese de vururlar kendilerince. kolay olanı yaparlar, ortama uyarlar. ayda yılda bir maç izlerler top sabri'ye gelince auuv derler. maç izleyeceğim ortamda bazı isimlere ayar olur kendimce daha maç başlamadan bir yere koyarım taraftarlık anlamında* ve nerdeyse hiç yanılmadım şimdiye dek maç sonunda. o adam!lar ki her zaman takımı en çok eleştiren, sabri oyuna girdikten sonra sürekli sabri'ye takmaya çalışan insanlar olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın