• 86
    tamamen göruntulere ve ifadelere göre konusuyorum.

    kimse kusura bakmasin ama göruntulerden sonra, bu boynunda "futbol adam bicaklamaktir" atkisiyla dolasan gence zerre acimiyorum.

    bazen fotograflara ve kisinin hal ve hareketlerine bakarak az cok karakter tahlili yapacak yasa geldik cok sukur. keza olay aninda yaninda olan ve komple yalan uyduran arkadasinin konusmasindan ve kafayi toplayamamasindan anlasiliyor madde kullandiklari. holigan atkisiyla dolasip tek sucu eve gitmek olan galatasarayli magdur gence 7-8 kisi saldiriyorlar.

    muhtemelen de genci ölduresiye, kallesce dövup, formasini alip fotograf cekinecek ve forumlara face'lere antu'ya vs koyacaklardi. yapmadiklari is degil.

    ölmeyi degil ama basina gelenleri haketmis. bicaklayan gencin 3 sabikasi da ottan diye dusunuyorum. bicak tasimasi da tamamen "nolur nolmaz" mantigi ve onu bu duruma iten devlettir. aziz'dir, volkan'dir.

    bicaklayan genc göruntulerde de göruldugu uzere yanindan olay öncesinde gecen fener formalilarin yuzune bile bakmiyor. basi önunde evine gidecek, yatmadan önce bi sigra sarip icecek ve ertesi gun normal yasantisina devam edecekti. ama. 6-7 capulcunun tahrik ve saldirilarindan kendini korumak zorunda kaldi. katil oldu ve ömur boyu elindeki bu kir gitmeyecek.

    hepsi bu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın