• 81
    iki gündür hiç bir şey yazmadım bu konuda. bekledim. sözlüğün tavrını genel oluşan intibayı bekledim.

    şimdi sözlük yazarlarına bir kaç sorum var:

    uğur fakılı kimdir? neden başlığında sadece 6 entry varken burak yıldırım için 90 küsur tanedir?
    daha olay açıklanmadan, kim neden öldürdü belli olmadan birilerini katil diye yaftalamak ve şerefini sorgulamak ne kadar doğrudur?

    olay ortaya çıktığına göre kendisi ava giderken avlanmıştır. galatasaraylı çocuk yusuf ortak durakta arkadaşını öpüyor uğurluyor arkasını dönüp gidiyor. bu delikanlılar da 5-10 kişiyle arkadan laf atıp saldırıyorlar. kendinizi katilin yerine koyun: karanlıkta sana saldırmak için 5-10 "delikanlı" adam sen "tek" başınayken üzerine geliyor. siz ne yapardınız? eminim ki kendinizi korumak için herşeyi.

    katil elindeki bıçağı çıkarıp can havliyle sallıyor. o bıçakta gidip kalbine giriyor. diğerleri de delikanlılıklarını bırakıp ceylan gibi seke seke arkadaşlarını bırakıp kaçıyorlar.

    ben eminim ki o çocuğun yanından bıçak olmasa o "delikanlı" fenerliler galatasaraylı elemanı bir güzel benzetip ertesi günde facebook'ta akşam bir galatasaraylı dövdük ki sormayın, formasını aldık ağzını burnunu kırdık diye hava atarlar ve 100000000000000 arkadaşı da bunu salyaları aka aka beğenirlerdi.

    iki gündür geldi hiç bir şey yokken bıçakladı diye konuşan o şerefsiz göbekli eleman şimdi ne diyecek merak ediyorum. ya da burağın o delikanlı arakadaşları artık geceleri rahat uyuyabilecekler mi?

    katil suçlu, burak suçlu ama asıl suçluyu atlamayalım.

    başta medya, sonra lig tv, federasyon, spor bakanlığı, fenerbahçe yönetimi, galatasaray yönetimi ve bu savaşta ateşe odunla giden herkes. şimdi alıp o odunları götünüze sokabilirsiniz. bir genç sizin gazınıza gelip holiganlık yapmak istedi. öteki genç de onu öldürdü. anneler gününde iki anneye de süper hediye verdiniz. tiksiniyorum hepinizden.

    tekrar allah rahmet eylesin ama kendini de yaktın, yusuf ortakı da yaktın burak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın