• 2407
    o kadar ezik ruhlu loser bir camiadır ki, her kadıköyde oynanan galatasaray derbisini kazanmak için her türlü çirkefi mübah görürler..sonra da medya ile birleşip ama galatasaray diye ağlarlar..

    son 12 mayıs 2013 tarihli derbide kalecileri olan insan kılıklı gorilin yaptıklarına ama sabri provake etti, kılığı hiçte insana yakışmayan portekizli futbolcularının yaptıklarını ama fatih terim'de basın toplantısında tenasül uzvunu gösterdi (bu da fener medyası uydurmasıdır, defalarca seyrettim, fatih hocanın konu hakkındaki cevabını da dinledim ve samimiyetine inanmaktayım), ırkçı ve faşist bücürlerinin yaptıklarını da ama melo'da tahrik etti diye savunuyorlar..

    allahtan rahmet diliyorum, mefhum olayda hayatını kaybeden genç için..ancak ilk duyduğumdaki tepkim 'bekleyelim bakalım, kimse kimseyi durduk yerde bıçaklamaz' idi..şimdi anlaşılmakta ki, hem gördü tanıkları hem de kamera görüntülerinden, 6-7 fenerli genç üzerinde galatasaray forması var diye birisine saldırmış ve maalesef sebep ne olursa olsun burak yıldırım adlı genç öldürülmüştür..futbol holiganlıktır diye orada burada afra yapan bu holiganlar karşılık görmese idi o vakit ne olacaktı? saldırdıkları yusuf o. ölmüş olacaktı. ez cümle fenerbahçe kinden, nefretten beslenerek birbirine kenetlenen bir camiadır.

    ve artık galatasaray camiasından rica ediyorum, şampiyonluğu ilan ettiğimizim ertesi kadıköy'e paf takımla çıkın..isterse 20-0 bitsin maç ama şunları kaale almayalım..inanın 4 yaşındaki oğlum seyrediyor diye utandım o derbiyi..insanlıktan çıkmış ne kadar vahşileşmiş kötü kalpli insan varsa toplaşmıştı..klübeye edilen küfürler, muz sallamalar, ırkçı ve sportmenlik dışı davranışlar..ne oldu, sonunda 3 puan alıp aradaki puan farkını 7'ye düşürdüler, bu hafta gider karabük deplasmanında kaybederler yine 10 puan olur..şampiyonluk kaybetmekten utanmıyorlar ama bizi yenmek tek varlık sebepleri..uefa'yı aldığımız dünyanın en iyi takımı sıralamasında bir numara olduğumuzda da aynı görüntüler vardı şimdide..

    tek üzüntüm adaletsizliklerini nasıl oluyorsa örtbas etmeyi başarabiliyor olmalarıdır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın