• 70
    ölümü arkadaşlarının gazına gelerek seçmiş kişidir. burak ve arkadaşlarının yaptığı linç olayından ben de nasibimi almıştım geçen yıl, geçen yıl fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığımız maç sonrası bursa'da yaklaşık 10 kişinin saldırısına uğradım, bursaspor taraftarları idi bunlar. yok efendim burada forma giyemezsin, atkı takamazsın. biraz judo bilgimle, biraz şansımla, biraz da etraftaki esnafın hemen bitmesiyle burnum kanamadan kurtuldum. ama o ortamda bir dakika daha kalsaydım muhtemelen bugün bu satırları yazıyor olmazdım. o günden sonra bıcak taşımayı bile düşündüm. işte insan böyle korkuyor bu ortamda. eskişehir, bursa, izmir, ankara, istanbul her yer böyle. delikanlılık 7 kişi 1 adama girmek değil.

    toprağı bol olsun gene de ama 19 yaşında bu mevzulara girerek, arkadaş çevresini yanlış seçerek ölüme gitmiştir. bok yoluna gitmek bu oluyor.

    bir de sosyal medyada galatasaray taraftarının genelini katil olarak gösteren orospu çocuklarına bir çift lafım var. genelleme yapıp, bütün galatasaray taraftarını katil diye damgaladın ne oldu? ulan piç, geçen yıl kadıköy'ü yakarken, siyahi futbolculara muz gösterirken, adliye önünde olaylar çıkarırken çok mu hümanisttin? ölenler üzerinden hamaset edebiyatı yapmaya utanmıyormusun? burak'ın kanı sizin gibi holiganların elinde. allah belanızı versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın