resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1518
    8 mayıs 2013 fenerbahçe eskişehirspor maçında seri penaltı vuruşları esnasında gerçekten kötü bir vuruş yapmıştır.

    şimdi necati teknik adam, usta bir bitirici ve ayaklarına hakim. vuruşu yapmadan önce sürekli volkan'ın sağına bakıyor, ve yine sağına hem şiddet olarak hem de topun gittiği yer olarak oldukça zayıf bir vuruş yapıyor. demek ki beklentisi volkan'ın top sola gidecekmiş gibi zannedip ters köşeye yatması. iyi de volkan demirel penaltılarda usta bir isim, senin gibi usta bir ismin sağ tarafa o kadar bariz bakıp da sola atmayacağını elbette anlamıştır, kaldı ki bakış mevzusu bir kenara topa gelişi de son ana kadar hep kalenin sağına atacağı şeklinde, yani necati'nin bu bakış numarası dışında volkan'ın şaşırması için başka bir neden yok.

    dediğim gibi yaptığı vuruş da ayrıca zayıf ve de tam kalecinin en kolayca kurtaracağı yere, hafif yukarıdan hafif yana, adeta çalıştırır gibi... büyük talihsizlik gerçekten.

    sanıyorum ki necati 120 dakikanın sonunda gerçekten yorgundu ve mental açıdan kendisini toplayamadığı için böyle ucuz bir numara denedi, çünkü yorgun futbolcu aynı durumdaki ayaklarının isabetinden şüphe duyduğu için topa sert vuracak cesareti kendisinde bulamaz ve topa bakacağı yerde genelde köşe oyununa gider... yoksa necati cidden iyi penaltı atar yani en basitinden antalyaspor'dayken nice usta vuruşuna tanıklık ettim.

    http://www.youtube.com/...v=epdFh82xD14#t=215s

    neyse, sağlık olsun neco...
App Store'dan indirin Google Play'den alın